Log In

Home
    - Create Journal
    - Update
    - Download

LiveJournal
    - News
    - Paid Accounts
    - Contributors

Customize
    - Modify Journal
    - Create Style
    - Edit Style

Find Users
    - Random!
    - By Region
    - By Interest
    - Search

Edit ...
    - Personal Info &
      Settings
    - Your Friends
    - Old Entries
    - Your Pictures
    - Your Password

Developer Area

Need Help?
    - Lost Password?
    - Freq. Asked
      Questions
    - Support Area



dressauing ([info]dressauing) wrote,
@ 2014-02-25 08:49:00


Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pandora Enamel Beads bila makan cekelat lah coc
Korang tulis ler apa2 korang nak tulis


Korang tulis ler apa2 korang nak tulis

Mekasih kakpah sebab canangkan stockroom sales nie kat alangz.Semalam, sempat alangz mencuri masa untuk pergi ke cadbury manufacturing facility sales di seksyen 16, shah alam setelah mendapat electronic mail pemberitahuan Pandora Charms:http://www.ukrailsim.co.uk/ daripada kakpah[hehehe.Peminat setia bro later on nie.Ahakzz].

Ini merupakan kali pertama alangz pergi jualan gudang yang menjual coklat.Jualan gudang pakaian selalulah.Macam manapun, alangz ingin menceritakan serba sedikit pengalaman semasa membeli.Mungkin boleh menjadi pedoman kiranya american dental assoc.Lagi jualan ini.Apapun jualan ini masih lagi berlangsung sehingga 8 april 2006.

Huhhh, jenuh juga beratur.Ingatkan sekejap sahaja tempoh untuk menunggu.Tapi, setelah sejam menunggu, rasa seperti rugi untuk meninggalkan barisan.Bak kata teman, alang alang menyeluk perkasam, biar sampai ke pangkal lengan.Kalau balik lewat ke pejabat pasti kena marah.Serta alang alang lambat.Teruskan juga beratur.

Setelah hampir 2 quickly pull beratur barulah giliran kami untuk masuk.Itupun setelah berasak asak di pintu masuk.Pintu itu diawasi oleh seorang pegawai keselamatan yang membenarkan sedikit demi sedikit orang untuk memasuki perkarangan kantin, tempat di mana jualan ini dilaksanakan.

Lihatlah betapa meriahnya kelibat orang ramai yang mahu membeli coklat.Secara kasarnya perkiraan alangz, diskaun yang diberikan ke atas barangan ini sekitar 30 60%.Memang murah dah semasa berebut rebut membeli produk ini, jangan lupa untuk melihat tempoh tamat coklat ini.Ini american dental assoc.Diantara barangan yang tempohnya hampir tamat.Sekitar dua minggu lagi.Namun itu hanya segelintir.Yang alangz lihat, american dental assoc.Yang mampu lagi bertahan hingga ke tahun hamerican dental assoc.Pan.

Apa yang alangz borong, lihatlah sendiri.Hahahhaa

Penuh satu kotak.Serta yang paling seronok, harganya hanya rm85.Kalau dibandingkan dengan coklat yang alangz beli dari kedai bebas cukai di langkawi atau labuan tempoh hari, berkali ganda harganya.Mampukah alangz menghabiskan the homepage here semua coklat ini, wow tidak sama sekali.Sebenarnya niat membeli hanya mahu dalam satu dua pek sudah memadai.Tapi memikirkan anak buah alangz, alangz beli lebih.Selain dari itu, terfikir teman di pejabat.Kalau membeli pasti ada mata yang memandang dan pastinya mereka juga berminat dan menyahavan 'kenapa hav beli lebih.Boleh jual kat aku'.Atas dasar itu jugalah alangz membeli secara pukal.Serta ada juga yang diperuntukan untuk memberi kepada kenalan.

Setelah lebih kurang 3 quickly pull berada di sana, alangz dapat rasakan kelemahan yang amat ketara semasa proses pembelian adalah dari segi kaunter pembayaran.Tidak langsung bersistematik.Kalaupun masih menggunakan kiraan secara tutorial, rasanya mereka perlu menambahkan bilangan kakitangan.Serta rasa tidak praktikal langsung menganjurkan jualan gusertag di sebahagian ruang legar kantin yang sempit john kantin yang tidak dihentikan operasi buat sementara.

Apapun, hari Pandora Necklaces UK ini alangz bersarapan pagi dengan coklat.Serta di depan pc ini masih ada lagi coklat.Yum.Yum.Leading nyer.

Cicakz.Huhuhu.Macam macam bau masa beratur tu kan, sesi himpit mengimpit kat pintu masuk tu word play here satu ek.Huhuhu.

April 10, 2006 10:02 i morning PDT

Coco.Bagi l. a,Bagi l.A, boleh blah.Hahaha.Takder lah coco.Dah spread kat orang2 sekeliling.Nanti jumpa alangz beli lain ekk.

Dobot.Diabetes melitus, huhuhu.Aku bila makan cekelat.Aku layan ayerKosong.Simply.Balance due balik argh sugar level dia kan, hehehe.Ko.Umah sepelaung ngan aku.Tapi bz memanjang.Nak datang umah.Mintak boleh.Bolehlah, boleh blah.Kuang.Kuang.Kuang.American dental assoc.Sikit lagi kat umah.Dalam cabinet kat opis nie pun ada.Nak,



Related Links:
http://dressesauing-outlook-com.vosblogs.com/pandora-spacers-beads-incident.the-authorities-said-that-the-dead
http://www.jordans5grape.us/dressesauing/2014/02/24/cheap-pandora-bracelets-harper-government-flying-insects-an/
http://dressesauing.korntal-muenchingen.info/2014/02/24/pandora-necklaces-gemstone-background-it-was-before/


 
   
Privacy Policy - COPPA
Legal Disclaimer - Site Map